Vitaliteit en innerlijke vrijheid in Spanje

Wil je meer tijd voor aandacht en zorg voor jezelf? Ga dan in de lente met ons mee naar Albir in Spanje. Hier verblijf je van 17 t/m 22 april in een mooie villa omgeven door rust.

Wij bieden een reis met voeding voor ziel en lichaam!

Het programma bestaat uit de vierdaagse NeshTraining inclusief een vitaliteitsmodule over invloed van voeding op o.a. stress en hormonen, vier yogalessen, een individuele psychodynamische coach- of therapiesessie en een individuele sessie vitaliteitscounseling.
De maaltijden tijdens deze reis zijn afgestemd op jouw proces. Annemarie Breetveld, kPNI Therapeut en Stress Counselor, reist met ons mee. Zij verzorgt de vitaliteitsmodule en de individuele sessie vitaliteitscounseling. Tevens werkt Annemarie samen met onze kok en geeft zij toelichting over de maaltijden. Optioneel kun je tijdens deze reis een individueel verdiepend orthomoleculair consult bij Annemarie inplannen. Voor meer info zie http://www.praktijk-makeadifference.nl
De yogalessen worden verzorgd door Pyung Ahn Yoga, docent Stephen Nash. Optioneel kun je tijdens deze reis bij Stephen een Shiatsu of een reflexologie behandeling inplannen. Voor meer info zie www.payoga.yolasite.com
Deze mooie reis kost €1085, – Dit is inclusief verblijf (zes dagen) in een luxe villa met zwembad, de vierdaagse training inclusief de vitaliteitsmodule, yogalessen, een individuele sessie vitaliteitscounseling, een individuele psychodynamische sessie en de maaltijden. De bijbehorende maaltijden bestaan uit een ontmoetingsmaaltijd, de paella avond en iedere dag ontbijt en lunch. Op aanvraag kunnen ook avondmaaltijden worden verzorgd.
NeshTraining en de individuele psychodynamische sessies worden door Vanessa verzorgd. Wil je meer weten over Vanessa lees dan op Facebook haar persoonlijke verhaal: Het meisje en de klaproos. Binnenkort verschijnt een tweede verhaal. Voor meer info over haar praktijk en contactgegevens zie http://www.neshcoaching.com