Make a Difference!
Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie (kPNI)
en Stress counseling

Braverman test

Neurotransmitter profilering

Via een uitgebreide Neurotransmitter vragenlijst kunnen we kijken of er sprake is van een disbalans en zijn we in staat om een gerichte interventie te doen. De test zal vaak als onderdeel van de anamnese worden afgenomen en kan eenvoudig vanuit huis voorafgaand aan het consult worden ingevuld.

Het menselijk lichaam bestaat uit een veelomvattende samenwerking tussen organen, cellen, systemen en gedragingen zoals slapen, waken, denken, onthouden, waarnemen, spreken, voelen, bewegen en handelen. Neurotransmitters zijn de boodschappers in ons lichaam die dit alles regelen en bepalen in grote mate hoe we ons voelen en wat wij doen. Onze hersenen en ons lichaam bevatten meer dan honderd bekende neurotransmitters. De hersenen bevatten miljarden neuronen, die via neurotransmitters met elkaar communiceren.

Alles wat we consumeren, het voedsel en de voedingssupplementen die we tot ons nemen, heeft invloed op onze neurotransmittersystemen en kan er voor zorgen dat er een onbalans ontstaat. Het mooie is dat je via dezelfde invloeden, de juiste voeding en supplementen, de balans weer kunt herstellen.Illustratie:
Synaps 3D rendered Illustration. Abstract image

Achtergrond foto:
Brain cell shooting electric pulses on a dark background.