Make a Difference!
Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie (kPNI)
en Stress counseling

Achtergrondinformatie

Make a Difference!
Praktijk voor Orthomoleculaire therapie volgens de KPNI en Stress counseling

Omdat ik misschien dezelfde weg ben gegaan als jij: ik worstelde jaren met mijn gezondheid en gewicht, probeerde van alles (volgen van voeding hypes, alle mogelijke diëten, veel sporten etc.), maar voelde me daardoor niet altijd beter. Integendeel vooral mijn hormonale klachten namen toe en op het laatst verloor ik geen kilo meer. Nu ging ik zelf op onderzoek uit nu wilde ik weten hoe het echt zat.

Toen ontdekte ik de evolutionaire orthomoleculaire geneeskunde. Na mijn eigen succes met deze voedings-leefmethode en de mogelijkheid die ik had om een familielid met vervelende darmproblemen weer met eenvoudige interventies te kunnen herstellen was ik super gepassioneerd om anderen helpen die met dezelfde gezondheidsvragen rondliepen en ook verder willen maar soms niet meer weten hoe.

Maar om dat goed te kunnen doen, want ik wil echt graag begrijpen hoe iets in elkaar zit voordat ik andere ga adviseren, volgde ik boven op mijn Universitaire opleiding Arbeid en Organisatie Sociologie en de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening de HBO-opleidingen, de 2 jarige opleiding; Evolutionaire geneeskunde, Voedingsleer, Gezondheidsleer en de 2 jarige verdieping Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de KPNI, de opleiding tot Darmtherapeut en Medische Basiskennis. Verder heb ik mij verder gespecialiseerd in stress counseling. Daarnaast volgde ik nog aanvullende cursussen, seminars en volg ik zoveel mogelijk de wetenschappelijke publicaties via PubMed. De perfecte aanvullingen op mijn persoonlijke ervaring.

Nu was ik klaar was om mijn eigen praktijk te starten: Make a Difference!

Het is mijn grote passie om al deze kennis en ervaring in te zetten om samen met jou de verandering die nodig is om je weer gezond en energiek te voelen, ook echt door te voeren.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies of een afspraak, ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Curriculum vitae
Annemarie Breetveld

Therapeut praktijk Make a Difference!
Docent bij de Academie voor Psychodynamica.
Business manager Giraffe HR

Hoge School van Amsterdam
Sociaal Pedagogische Hulpverlening (specialisatie jeugd psychiatrie)
10 jaar gewerkt als sociotherapeut in de jeugdpsychiatrie en jeugdhulpverlening.

Erasmus Universiteit Rotterdam
Arbeid en Organisatie Sociologie

Total Health
Medische basiskennis

Natura Foundation
Orthomoleculaire Voedingsleer
Orthomoleculaire Gezondheidsleer
Evolutionaire Gezondheidsleer
PNI opleiding: Klinische Psycho-Neuro-Immunologie 2 jaar
PNI en sport 2017
PNI jaarlijkse bijscholing en seminars

Sonnevelt opleidingen
Opleiding tot Stress counselor

Ortho Linea
Opleiding tot Darmtherapeut

RP Sanitas Humanus
Oligotherapie

Ortho Health Foundation
Neurotransmitters profiel in de dagelijkse praktijk
Behandeling van Lyme en toepassing Lyme Protocol

Jaarlijks volgen van verschillende seminars,- webinars, vakliteratuur en bijscholingscursussen op het gebied van Orthomoleculaire (darm) therapie.