Make a Difference!
Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie (kPNI)
Energy Boost


Energy Boost

Waar kun je Energy Boost voor inzetten

Ben je man, vrouw, jong of oud en kamp je met allerlei vervelende kwaaltjes? Heb je elke maand weer last van PMS. Krijg je je cholesterol-waardes maar niet omlaag. Is je bloeddruk te hoog. Heb je Diabetes type 2. Lukt het je niet om je vet kwijt te raken terwijl je maar heel weinig eet. Heb je weinig energie. Lusteloos. Darmklachten. Slaapproblemen. Overgangsklachten. Heb je last van ondergewicht en lukt het je niet om aan te komen. Haal je je sport-doelstellingen niet. Kun je niet stoppen met eten, heb je heel de dag door enorme trek in zoetigheid, voel je je moe of opgeblazen na de maaltijd.
Dan kan de oorzaak wel eens te maken hebben met een verstoorde stofwisseling.Het volgen van een streng dieet, veel en intensief gaan sporten of zelf gaan experimenteren met verschillende voeding hypes helpt dan niet meer. Dat heb je waarschijnlijk zelf al mogen ervaren.
Alle shakes, pillen strenge dieeten, voeding hypes, sport programma’s hebben vaak één resultaat: aan het einde van de rit ben je zwaarder dan toen je begon. Je kwaaltjes zijn niet verminderd. En het vele sporten heeft er niet voor gezorgd dat je vet bent kwijtgeraakt.

Grote kans dat je stofwisseling door het jarenlange dieeten uit balans geraakt. En zonder een gezonde stofwisseling zul je nauwelijks in staat zijn om op een gezond gewicht te komen (afvallen voor de meeste mensen of als het nodig is aankomen).

Wil je dit echt veranderen dan is het heel belangrijk dat je de oorzaak aanpakt.Jouw stofwisseling staat centraal

Als Orthomoleculair KPNI therapeut zal ik altijd op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. Die leid ik af uit jouw actuele gezondheidsgegevens en een uitgebreide anamnese. Op basis daarvan stel ik een persoonlijk Life Style plan voor je samen, die je stofwisseling een nieuwe start geeft. Zorgt voor een betere nachtrust en je weer fit en energiek laat voelen.

Jouw persoonlijke Life Style plan is hard werken. Maar dan word je ook beloond voor je moeite: Je voelt je weer fit en gezond, je kwaaltjes zijn verdwenen of je bent blijvend én gezond afgevallen, of als het nodig is aangekomen. Een ander is weer in staat om eindelijk zijn sport doelstellingen te behalen. Ben je klaar met alle ‘wonderdiëten’, dieetpillen en shakes, voeding hypes en zware sport programma’s? Die alleen op korte termijn werken en vaak heel ongezond zijn? Dan is het persoonlijke Life Style plan voor jou geschikt. Geen hongerkuur, maar lekker en gezond eten op de juiste manier bewegen zodat je langzaam aan maar voor langere tijd weer in balans komt en blijft.


Als je doet wat je altijd gedaan hebt krijg je wat je altijd gehad hebt.Let op! Dit is géén snelle en makkelijke ‘truc’ om af te vallen.

Mijn persoonlijke Life Style plan betekent soms een ingrijpende wijziging in je voedingspatroon. Een verandering van leefstijl. Voor blijvende verandering moet je bereid zijn moeite te doen. Maar dan krijg je er ook ontzettend veel voor terug:
Je raakt overtollige kilo’s permanent kwijt of komt eindelijk weer een paar kilo aan als je onder je natuurlijke gewicht zit.
Je rekent af met (hormonale) kwaaltjes, energiegebrek, maagklachten, eetbuien, opgeblazen gevoel, buik en of darmklachten.
Je verlaagt je cholesterolwaardes en of bloeddruk, bent beter in staat om met je diabetes 2 om te gaan en heel vaak is het mogelijk om in overleg met de huisarts de medicatie drastisch te verlagen. Ook klachten als gevolg van schildklierproblemen kun je verminderen.
Je zit veel lekkerder in je vel, je barst weer van de energie en tot je grote verrassing je krijgt weer zin om te gaan sporten of bewegen.
Sporten en bewegen omdat je zoveel energie over hebt dat voelt echt  anders, en het effect is fantastisch!


Is het ook voor mannen?

Vaak wordt mij gevraagd of het persoonlijke Life Style plan alleen voor vrouwen is? Nee gelukkig niet juist omdat het zo persoonlijk is en gebaseerd op jouw persoonlijke en uitgebreide anamneses is het prima geschikt voor zowel mannen als vrouwen en adolescenten.

Mannen worstelen weer met andere kwalen dan vrouwen bv hogere bloeddruk, Harde bolle buik die maar niet weg gaat, hoge cholesterolwaardes. Samen kijken we naar wat past in jouw leven man vrouw of adolescent en gaan we zorgen dat het werkt!
Samen op weg keuze uit verschillende trajecten

Leefstijl aanpassingen vragen altijd een grote inspanning. Ik merk dat het meer energie geeft en dat het makkelijker gaat als je die weg niet alleen hoeft af te leggen. Ik bied daarom verschillende trajecten aan waarvan er vast een aansluit bij jouw specifieke behoefte.Kom je in aanmerking voor vergoeding van je verzekering?

Verschillende verzekeraars vergoeden mijn consulten vanuit de aanvullende verzekering. Dat betekent dat een belangrijk deel van de kosten van het persoonlijk Lifestyle plan vergoed zou kunnen worden. Kijk op de website van jouw verzekeraar en kijk onder ‘Alternatieve Geneeswijzen’.

De kosten bedragen 310,-  euro dat is inclusief 2 consulten a 85,- euro, laboratorium onderzoek en een persoonlijk lifestyle plan. De consultanten 2x 85,- euro  komen voor vergoeding in aanmerking afhankelijk van je aanvullende verzekering.