Make a Difference!
Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie (kPNI)
en Stress counceling


Vergoedingen en tarieven

 

Bijna alle zorgverzekeraars hebben complementaire geneeskunde in hun (aanvullende) pakket opgenomen. Kijk voor de zekerheid je polis- voorwaarden na. Je kunt rechtstreeks, zonder verwijzing van je huisarts, een afspraak maken.

Eigen risico?

Het ‘eigen risico’ geldt niet voor de aanvullende verzekering, maar voor het basispakket. Dat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met het eigen risico als je bij mij een afspraak maakt.

Make a Difference! – Unlimited Health hanteert de algemene voorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.


  • MSO8AA2707313C

  • Klik op het logo voor de lijst met zorgverzekeraars.

Tarieven 2019

1e consult anderhalf uur . . . . . . . . . . € 100,-
Vervolgconsult 1 uur . . . . . . . . . . . . . . € 95,-
Consult per 30 minuten . . . . . . . . . . . € 47,50

Alle betalingen dienen direct per pin of contant betaald te worden.

In de prijs is eveneens inbegrepen het stellen van vragen per email, zolang de vragen helder geformuleerd zijn en in 15 minuten te beantwoorden zijn. Mochten de vragen uitgebreider zijn, dan kunnen we in overleg besluiten tot een kort (telefonisch) consult.
Het is mogelijk om na het 1e consult de vervolgconsulten via Skype in te plannen.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
De kosten van de voorgeschreven middelen zoals voedingssupplementen en eventuele uit te voeren (laboratorium) testen zijn niet inbegrepen in de consultprijs.

Aan het eind van het consult krijg je een factuur mee. De factuur kun je bij je zorgverzekeraar declareren.Afspraak afzeggen

Wil je een afspraak afzeggen dan dient dit tenminste 24 uur van te voren worden doorgegeven.
Bij te late afzegging brengen we de geplande tijd in rekening.
Afspraken op maandagochtend dienen uiterlijk voor vrijdagochtend 11.00 uur te worden afgezegd.

  • Klik op het logo voor de MBOG website
Beroepsvereniging MBOG

Annemarie Breetveld is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde), welke door ruim 40 ziektekostenverzekeringen wordt erkend. Afhankelijk van je polis worden de consulten vergoed. Op de website van de MBOG vind je een actueel overzicht van zorgverzekeraars die Orthomoleculaire therapie erkennen, aangevuld met de toegekende vergoedingen.